One staple of Thanksgiving dinner, in addition to the turkey, is the cranberry sauce. I love those beautiful berries and the sauce one makes with them goes perfectly with poultry and game. Here is my favorite recipe in case you want to try it for Christmas!
Un des incontournables du repas de Thanksgiving mis à part la dinde, est la sauce aux canneberges. J'adore ces jolies baies et la sauce que l'on en fait est parfaite pour accompagner de la volaille ou du gibier. Voici ma recette favorite si cela vous tente d'essayer pour Noël!
4 cups of cranberries
4 cups de canneberges
1 tsp orange zest, juice of 1 orange, 2 cups sugar, 3/4 cup water, 1/4 cup port
1 cuil café zest d'orange, jus d'une orange, 2 cups sucre, 3/4 cup d'eau, 1/4 cup de porto
Bring to a boil and cook over medium-high heat stirring often for 8 to 10 minutes
Mettre à bouillir et cuire 8 à 10 minutes à feu moyen-fort
Let it stand for 15 minutes then pulse 3 to 4 times in food processor
Add 2 tbsp Grand Marnier
Laisser refroidir 15 minutes puis broyer grossièrement
Ajouter 2 cuil à soupe de Grand Marnier
It keeps up to 3 weeks in the fridge in an airtight container
Elle se garde trois semaines au frigo dans un tupperware
Now some sewing...
Maintenant un peu de couture...
All the threads have been hidden
Tous les fils sont rentrés
A few butterflies are fluttering on the border here...
Quelques papillons s'envolent sur la bordure...
and there...
et là...
Quite a lot of leftovers from the Thanksgiving dinner that are going to free me some time for sewing...
Il reste suffisamment de restes du festin de Thanksgiving pour me libérer du temps pour la couture...
Happy Quilting!
Bon Patch
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